Op Pasen gebeurde er in Trieste, Italië een heiligschennis van de H. Communie door een vermeende drugsverslaafde. Die kwam de kerk binnen, ging in de rij staan en ontving de H. Communie, terwijl hij alles filmde met een kleine camera. Vervolgens begon hij beledigende opmerkingen te maken zoals “Hoe kan men een aardappelschijfje in het Lichaam van Christus veranderen? Komaan…” Vervolgens dook nog een video op waarin de man te zien is met de H. Hostie vóór zijn oog als een ‘oogglas’.

Dit zijn de gevolgen van de handcommunie, dit en nog veel erger dingen!

3 gedachtes over “De gevolgen van de handcommunie

  1. Wat kan een mens toch diep zinken! Zo triest dit! En dat gaat maar door! Hoop dat aan dat soort dingen een eind komt.
    Deze man heeft de H. Hostie op zijn oog gedaan. Nu kunnen we bidden voor hem dat zijn ogen open gaan

    Like

  2. Nee, niet iedereen begrijpt de intentie v/d H. Eucharistie. Bedenk wel dat tegenwoordig mensen er niet meer zo mee opgroeien als vroeger, maar het is natuurlijk niet goed te praten. Daarom: maar bidden dat de ogen open gaan en zullen zien! Heer laat hen die zien, maar toch niet zien, deze keer hun ogen openen en zullen zien!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s