Aanbiddingsgelegenheden:

West-Vlaanderen

O.L.Vrouwkathedraal, Brugge:

Altijddurende aanbidding in de aanbiddingskapel.

Gemeenschap Moeder van Vrede in de Abdij van Gistel:

Elke eerste donderdag van de maand is er een hele dag aanbidding van het H.Sacrament van 10u-22u. Vanaf 21u geleide aanbidding met rozenkrans(mysteries van het licht) en muziek. Iedereen van harte welkom.

Elke eerste zaterdag van de maand : GEBEDSDAG. 8u30 lauden / 9u H.Mis / 10u rozenkrans / 10u45 aanbidding en biechtgelegenheid. 12u picknick, soep is te krijgen / 14u rozenkransgebed / 14u30 zegen met H.Sacrament.

Adres: Abdijstraat 84, 8470 Gistel

Kapel van Dominiek Savio in Gits:

Elke avond stille aanbidding van 17u30 tot 19u (dan is er H. Mis) en van 20u tot 21u30. Elke donderdag is er nachtaanbidding tot 5u ’s morgens.

Adres: Koolskampstraat 24, 8830 Gits

 

Limburg

Sint-Quintinuskathedraal van Hasselt:

Elke eerste donderdag van de maand aanbidding van de Miraculeuze Hostie (Sacrament van Mirakel van Hasselt) van 15 tot 16u.

Steeds gelegenheid tot aanbidding in de H. Kruiskapel van de kathedraal.

 

Vlaams-Brabant

Basiliek van Koekelberg:

Altijddurende aanbidding in de aanbiddingskapel van de basiliek.

Oude klooster Maleizen

Elke 3e vrijdag van de maand is er Pater Pio gebedsgroep met om 18u30 rozenhoedje, gevolgd door Mis en een uur aanbidding.

Elke donderdag en 1ste vrijdag van de maand is er van 19u30 tot 21u aanbidding voor roepingen tot het priesterschap en het religieuze leven (met biechtgelegenheid).

Adres: Terhulpensesteenweg 708, 3090 Maleizen


Link naar website met alle aanbiddingsgelegenheden in België.

Link naar website met alle aanbiddingsgelegenheden in Nederland.

Opgelet: deze websites werden voor het laatst in 2013 geüpdatet, dus kunnen deze verouderd zijn (en bijgevolg niet meer correct). Wij weten bijvoorbeeld dat de St. Franciscuskerk in Menen reeds gesloten is en dat de dagelijkse aanbidding in de St. Janskerk in Oostende gestopt is – omdat er geen vaste priester meer is.